Galerij

Om onze site niet onnodig ‘te zwaar’ te maken, ga ik, net als in de nieuwspagina, enkel nog de tien laatste reeksen publiceren.

JCN-leden die toch graag die ‘verdwenen’ foto’s zouden hebben, geef mij maar een seintje.  Dan bezorg ik ze wel !

Dirk

de Algemene Vergadering van 20/01/2018 …

Belangrijk moment, ook voor ons, maar zeker voor Robert, want die had verleden jaar al op een bestuursvergadering aangegeven zijn functie als effectief lid en voorzitter van onze club te willen stoppen na deze Algemene Vergadering.
En nu was het zo ver … na 15 jaar … in goede en minder goede tijden … steeds in de weer voor ‘zijn’ club …
Bedankt Robert !
We hadden zo een klein geschenkje voorzien, een toeter voor op zijn fiets. En iets serieuzer, een waardebon die hij naar eigen goeddunken kon gebruiken.
Maar toen we hem vertelden dat wij hem wel tot erevoorzitter van onze club wilden bombarderen terug een smile tot achter zijn oren en een en al euforie !

Nog maar   eens : bedankt Robert !

 

De Sint komt aan in Zomergem !

ALFO met de Zwarte Pieten en ANDROMEDA met de Sint !

Sluiten vaarseizoen

Wie staat daar nu zo te zwaaien langs de kant ?

Ah, ’t is Robert die ons nog komt uitwuiven !

 

 

 

JERISA, terug van even weg geweest, wachtte ons op aan de sluis.  Jérôme had de sluis zelfs al voor ons klaar gezet !

In de eerste groep zaten ANDROMEDA, ALYSSHAN II en JANTALIE.  Reken daar onze havenmeester André nog bij en dan weet u dat versassen in sluis Schipdonk helemaal een makie werd.  KROMME BALG en ALFO zaten in de tweede groep.  In de derde, SENNA II en MILIN AR DUC.  Zij kregen zelfs nog gezelschap van een ‘indringer’…

Pechvogel was wel Julien … : een stevige tros touw in de schroef.  Daar moest een duiker bijkomen.  Zelf gaf hij aan dat we wel verder konden varen en hij wel zou achter komen, maar Yves meldde zich direct om bij Julien te blijven voor in geval …

Andere pechvogels waren Johan en Lucrèce van JEEAARKE.  Net thuisgekomen uit verlof moesten ze constateren dat ze een elektriciteitspanne hadden gehad :  alle vriezers ontdooid, enz.  Geen tijd meer dus om de boot in orde te krijgen.

MUSIA lag al op onze bestemming in MENDONK.

En dat we daar nog bezoek kregen kunt u checken op de foto’s !